Ioga per a nins de 3 a 12 anys.

El ioga que s’ofereix des de Téntol és un ioga dinàmic i divertit. És una activitat recomanada per a tots els nins i nines. La recerca d’equilibri i harmonia formen una base perquè els més petits disfrutin d’una vida adulta alegre i saludable. Tant pel nin inquiet com pel més tímid el ioga els ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima, mentre que també fomentarà als nins més silenciosos a disminuir les seves pors davant els demés.

Beneficis del ioga

Els nins aprenen a tenir consciència del seu propi cos. A més enforteixen els músculs i milloren la seva flexibilitat. A nivell mental, gràcies als exercicis de respiració aconsegueixen relaxar la seva ment i calmar-se. El ioga els ajuda a concentrar-se millor i estimula la seva creativitat eliminant l’estrés i els complexes. També fomenta l’amistat i el treball en grup i la importància sobre el respecte cap al medi ambient i la natura. La pau i l’amor són temes que juguen un paper molt important dins cada una de les sessions.

Com és una classe de ioga per a nins?

Una classe de ioga per a nins no té res a veure amb una classe d’adults. Consisteix sobretot amb jugar a través del ioga i que els nins aprenguin gaudint, per això utilitzam cançons, contes, dansa i altres recursos a través dels quals s’integren les postures (asanas), les tècniques de respiració i relaxació, mandales i mindfulness.